butanco

butanco
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

قیمت رادیاتور بوتان

10 اردیبهشت 1402 توسط پارس ارتباط

رادیاتور وسیله ای فلزی که یک نوع مبدل حرارتی است که گرما را از سیال یعنی آب داغ در سیستم حرارتی(شوفاژ) گرفته و به محیط از طریق تماس سطحی با هوا و از طریق تابش گرمایی انتقال می‌دهد. جنس رادیاتورها متفاوت می باشدکه می‌توان به رادیاتورهای آلومینیومی، فولادی، مسی و چدنی اشاره کرد.

از لحاظ انتقال حرارت مس بهترین انتقال را دارد اما به دلیل گرانی مقرون به صرفه نیست پس از مس بهترین فلز آلومینیوم می‌باشد که بیشترین بازده حرارتی را دارا بوده و دچار زنگ زدگی نمی‌شود.

 

رادیاتور چیست و چه کاربردی دارد؟

رادیاتورها یکی از اساسی ترین زیرساخت های تاسیساتی یک ساختمان به شمار می رود که به عنوان یک مبدل حرارتی برای سرمایش و گرمایش از آن استفاده می شود و بسته به نوع کاربردی که دارند جنس آن می تواند فلزی یا نیمه فلزی باشد. عملکرد رادیاتورها به این شکل است که ابتدا مایعی در لوله های آنها به گردش درآمده و باعث گرم یا سرد شدن محیط می گردد.

سپس آب موجود در رادیاتور به وسیله سیستم حرارت مرکزی گرم شده و از طریق لوله کشی وارد رادیاتور های تعبیه شده در واحد ها می شود. پس از وارد شدن آب گرم به رادیاتور ها ، گرمای آن به وسیله این سیستم ها منتقل می شود و این چرخه ادامه دارد. با انتقال گرمای آب قیمت آبگرمکن دیواری به محیط ، آب گرمای خود را از دست داده و برای گرم شدن مجدد از طریق لوله به موتورخانه باز می گردد و مجددا پس از گرم شدن به رادیاتورها برمی گردد و این روند ادامه پیدا می کند.

 

قیمت رادیاتور بوتان

برای اطلاع از هزینه ها از طریق شماره های درج شده در سایت بوتان با کارشناسان فروش ما در تماس باشید.

 

 وظیفه رادیاتور چیست ؟

رادیاتور وسیله گرمایشی است که میتواند حرارت را به دو طریق جابجایی و تابشی از خود بیرون می‌دهد. رادیاتورها را معمولا از مواد مختلف نظیر آلومینیوم، فولاد و یا چدن   ساخته میشود  که اکثرا از فلزی که بتواند بیشترین بازدهی گرما را داشته باشد  البته قیمت و وزن و …. جزو معیار های فلز ساخت میباشد که با طراحی های متفاوت مانند : پره‌ای، تخت و لوله‌ای ساخت. می‌توان گفت از نظر کارایی انرژی برای گرم کردن یک فضای مشخص رادیاتوری که دارای ظرفیت حرارتی بیشتر، وزن و حجم آبگیری بهینه و در نتیجه سرعت پاسخ بالاتر باشد، مناسب است.

همچنین جهت افزایش کارایی رادیاتور استفاده از شیرهای ترموستاتیک رادیاتور بمنظور کنترل دمای اتاق ضروری است و در نتیجه ماند حرارتی کمتر (وزن کم و حجم آبگیری پایین) در رادیاتورها سبب می‌شود تا دفعات باز و بسته شدن شیر ترموستاتیک افزایش یابد که این امر سبب می‌شود تا عمر مفید آن کاهش یابد.

البته مهمترین پارامتر که بیشترین تاثیر را در بهینه‌سازی مصرف انرژی دارد ، انتخاب رادیاتور مطابق گرمای مورد نیاز فضای طراحی شده می‌باشد و توجه به این نکته حائز اهمیت است که انرژی در رادیاتورها یک پارامتر می‌باشد و پارامترهای دیگری نظیر شکل ظاهری و زیبایی رادیاتور ، کیفیت رنگ ، مقاومت مکانیکی آن، طول عمر و مقاومت در برابر خوردگی و همچنین داشتن سطح صاف و بدون لبه تیز، پرداخت سطح نهایی و … موثر است و در طراحی، ساخت و انتخاب رادیاتور باید تمامی موارد فوق لحاظ گردد .

 

مشخصات فنی رادیاتور و خرید رادیاتور بوتان

طرز کار رادیاتور به این صورت است که گرما از طریق موتور خانه یا پکیج ها و توسط آب گرم به رادیاتور ها منتقل می شود و با انتقال گرما به صورت جابجایی یا تابشی توسط رادیاتور ها محیط پیرامون گرم می شود. پس از گذشت زمان و انتقال حرارت از رادیاتور به محیط دمای آب گرم درون رادیاتور کاهش پیدا می کند و دوباره از طریق مدار برگشت آب مجدد به موتورخانه باز می گردد و این سیکل دوباره تکرار می شود. انتقال آب گرم از موتور خانه ها به رادیاتور و بازگشت آن به موتورخانه توسط لوله های توکار انجام می پذیرد.

 

انواع رادیاتور از لحاظ شکل ظاهری

رادیاتور پنلی فولادی
رادیاتور پره ای آلومینیومی
رادیاتور قرنیزی
رادیاتور برقی
رادیاتور شیشه ای
رادیاتور حوله خشک کن 
 

انواع رادیاتور شوفاژ از لحاظ جنس

رادیاتور آلومینیومی
رادیاتور فولادی
رادیاتور چدنی 
رادیاتور استیل
رادیاتور شیشه ای
 

 

 

انواع رادیاتور بوتان

رادیاتور پانلی:

رادیاتور پنلی بوتان در اکثر مواقع از جنس فولاد می باشد. امروز در اکثر کشورهای اروپایی رواج پیدا کرده است. برخی از ویژگی‌ها و مزایای این نوع رادیاتورها بشرح ذیل می‌باشد:

 

یکنواختی بیشتر در گرمایش نسبت به رادیاتورهای پره ای

سطح تابش یکنواخت و گسترده و بالطبع گرمای تابشی بیشتر نسبت به انواع رادیاتور پره‌ای (هر چه سهم نوع گرمایش تابشی نسبت به گرمایش همرفتی بیشتر باشد، از نظر فیزیولوژی بدن انسان دلپذیرتر خواهد بود.)…
زیبایی و تناسب با اغلب طرح‌های دکوراتیو
نصب یکپارچه و آب بندی خوب
امکان نصب از هر طرف رادیاتور
 

 

 

برخی از معایب رادیاتورهای پانلی :
 

بعلت استفاده از فولاد، امکان زنگ زدن و سوراخ شدگی نسبت به انواع آلومنیومی بویژه در بلند مدت وجود دارد.
در صورت آسیب و سوراخ شدن پانل رادیاتور امکان تعمیر مقرون بصرفه تقریباً وجود ندارد.(کل پنل باید تعویض شود.)
امکان افزایش یا کاهش ظرفیت حرارتی رادیاتور به پانل وجود ندارد. ( در چنین مواردی می توان با انشعاب از لوله رفت و برگشت شوفاژ و استفاده از پانل رادیاتور جداگانه ، ظرفیت حرارتی را افزایش داد. )
 

نکته بسیار مهم: در کل از نظر راندمان و کارایی رادیاتورهای پانلی فولادی بهترین نوع رادیاتور هستند لکن به شرطی که از یک تولید کننده مطمئن و دارای تکنولوژی خریداری شوند.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: قیمت رادیاتور بوتان

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

butanco

butanco

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

پیوندهای وبلاگ

  • چگونه از چشمک زدن پکیج بوتان متوجه عیب آن شویم
  • نحوه هواگیری پکیج بوتان ، هواگیری پکیج
  • تعمیرات پکیج بیتا
  • پکیج شوفاژ دیواری بی تا ویژگی های آن
  • پکیج ایرتورپن
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس